Jitka ochutnala svoje prvé spontánne pivo niekedy na začiatku nového tisícročia a okamžite sa do týchto remeselných pív zamilovala. O niekoľko rokov neskôr, v roku 2011, priniesla svoju vášeň pre lambiky do pivovaru svojho manžela a základy pivovaru Wild Creatures boli na svete.
Podobne ako belgický lambik, aj naše pivá varíme len v chladných mesiacoch. Mladinu chladíme (zaočkujeme) v coolshipu, kde sa stretne s miestnou mikroflórou, ktorú v pivovare nazývame „Wild Creatures“. Tieto mikroorganizmy formujú charakter našich pív. Keďže pivovar leží uprostred viníc, majú naše pivá vo porovnaní s belgickým lambikom výraznejší vínny charakter.
Kúsky z remeselného pivovaru Wild Creatures sú úspešné po celom svete a často ich nájdete v ponuke michelinských reštaurácií. Tieto piva sú zážitkom, ktorý rozhodne musíte vyskúšať.